Αταμάν: «Με τον Γιαννακόπουλο έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα, από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι θα κάνουμε τη διαφορά»

Αταμάν: «Με τον Γιαννακόπουλο έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα, από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι θα κάνουμε τη διαφορά»

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Άλμπα και την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Euroleague, ενώ σημείωσε πως με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν τον ίδιο χαρακτήρα.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Άλμπα και τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια της Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να δηλώνει περήφανος για τους παίκτες του.

Παράλληλα, ο Τούρκος προπονητής σημείωσε πως με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν τον ίδιο χαρακτήρα, προσθέτοντας ότι «από την αρχή φάνηκε ότι θα κάνουμε την διαφορά».

Διαβάστε επίσης: Μπριζ – ΠΑΟΚ 1-0: Ήττα στο Βέλγιο, αλλά…

Όσα είπε ο Αταμάν:

«Νιώθουμε πολύ όμορφα για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Είμαι περήφανος γι΄ αυτά τα παιδιά. Βρήκαμε κίνητρα έχοντας πολλούς νέους παίκτες. Παίξαμε πολλά παιχνίδια, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις ακόμη και στο γήπεδο σου, αλλά έχει σημασία ότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπαίνοντας στα πλεϊ οφ.

Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα προς τον στόχο μας. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα. Δουλέψαμε όλου μαζί για να πετύχουμε και από την πρώτη συνάντηση φάνηκε ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ