Απρόοπτο στη Μακάμπι μία μέρα πριν τα play in

Απρόοπτο στη Μακάμπι μία μέρα πριν τα play in

Ποιος πρωτοκλασάτος παίκτης της κινδυνεύει να χάσει το play in απέναντι στη Μπασκόνια.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κινδυνεύει να στερηθεί τις υπηρεσίες του πολυτιμότερου παίκτη της, Γουέιντ Μπάλντουιν μία μέρα πριν από το ματς της χρονιάς, απέναντι στη Μπασκόνια.

Ο λόγος είναι ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα, το οποίο δεν είναι εύκολο να λυθεί. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, είναι αμφίβολο αν ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι σε θέση να πετάξει εγκαίρως για τη Σερβία, αλλά γίνεται προσπάθεια να επιλυθεί το πρόβλημα και να πετάξει, έστω και την ύστατη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Παράνοια στην Premier League : Οι εντός έδρας γκέλες Λίβερπουλ και Άρσεναλ έβγαλαν στον αφρό την Σίτι του Πεπ – H βαθμολογία (pic)

Στην καλύτερη περίπτωση, ο Μπόλντγουιν θα πετάξει απόψε για το Βελιγράδι, αλλά κι αν αυτό δεν συμβεί θα καταβληθεί προσπάθεια να μεταβεί στη Σερβία ακόμη και την ημέρα του αγώνα.

Ο 28χρονος combo guard των Ισραηλινών είναι ο πολυτιμότερος παίκτης τους, καθώς κάνει σεζόν καριέρας με 17,7 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 19,5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Η Μακάμπι με νίκη την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα playoffs, ενώ αν χάσει, την Παρασκευή θα υποδεχτεί στο Βελιγράδι τον νικητή του Εφές-Βίρτους Μπολόνια διεκδικώντας το τελευταίο εισιτήριο των playoffs.
Σε αυτή την περίπτωση θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο της Euroleague στην κανονική διάρκεια Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ