Γιαννακόπουλος: Αυτούς τους ημιτελικούς βλέπει στο Final – 4

Γιαννακόπουλος: Αυτούς τους ημιτελικούς βλέπει στο Final – 4

Σε συνομιλία που είχε στο instagram με νεαρό φίλο του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε τις προβλέψεις του για τις ομάδες που θα προκριθούν στους ημιτελικούς του Final - 4 της Euroleague

Στην «μάχη» των play-offs της Euroleague ρίχνονται αυτή την εβδομάδα οι δύο «Αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να διεκδικούν κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα την πρόκρισή του στα Final-4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο τον προσεχή Μάιο.

Διαβάστε επίσης: Ο «pivot» Ιμπόρα και η διαχείριση του Μεντιλίμπαρ (vid)

Για την πορεία των δύο ομάδων τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μέσω ενός instagram story έκανε την πρόβλεψή του για τα ζευγάρια των ημιτελικών, τονίζοντας ότι το σύνολο του Εργκίν Αταμάν θα κατακτήσει την Euroleague, ενώ αντίθετα οι ερυθρόλευκοι θα αποκλειστούν από τους μπλαουγκράνα.

«Πιστεύω ότι θα προκριθούμε με 3-1 απέναντι στη Μακάμπι. Στον ημιτελικό δεν την θέλω τη Φενέρμπαχτσε, προτιμώ τη Μονακό. Και μετά στον άλλο ημιτελικό θα παίξει η Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα λογικά. Θα κερδίσει λογικά η Ρεάλ. Και θα παίξουμε στον τελικό με τη Ρεάλ και θα την κερδίσουμε 91-90 με τρίποντο του Σλούκα στο «μηδέν», ανέφερε σχετικά ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ