Break της Φενέρ στο Πριγκιπάτο (95-91 παρ)

Break της Φενέρ στο Πριγκιπάτο (95-91 παρ)

Η παρέα του Νικ Καλάθη έριξε στο καναβάτσο τη Μονακό και άρπαξε το πλεονέκτημα έδρας

«Διπλό» η Μακάμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. «Διπλό» και η Φενέρ στην έδρα της Μονακό (95-91 παρ, 81-81 κ.δ) στο μονοπάτι του δεύτερου ημιτελικού του Final Four στο Βερολίνο. Με τους φιλοξενούμενους να αρπάζουν το πλεονέκτημα της έδρας με συνοπτικές διαδικασίες.

Πως το έκανε η παρέα του φοβερού και τρομερού Νικ Καλάθη (17π, 4 ριμπ, 3 ασίστ); Με μια σπουδαία επιστροφή. Διότι παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του συναρπαστικού αγώνα, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έδειξε χαρακτήρα σε μια νύχτα που εκτός των άλλων δεν υπήρχε στο rotation ο Τζόναθαν Μότλεϊ.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα με Χουάντσο στον Παναθηναϊκό – Πριν από το Game 2 με τη Μακάμπι

Η Φενέρ βρέθηκε να χάνει μέχρι και 14 πόντους λίγο πριν το ημίχρονο και με 9 πόντους στο 34′, όμως με πίστη και πειθαρχία έφτασε στην ανατροπή και πήρε το πλεονέκτημα έδρας. Πέρα από τον Νικ, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (13π) πόντους (3/7τρ.), ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις με 19 πόντους και ο κομβικός Νέιθαν Σεστίνα (16 πόντους, 4/5 τρίποντα) έκανα τη δουλειά Αν δεν ήταν και ο τραυματισμός του Σκότι Γουίλμπεκιν (αποχώρησε στην τρίτη περίοδο); Το τέλειο βράδυ.

Για τη Μονακό, που… χάθηκε μετά το καλό πρώτο ημίχρονο και έχασε και τα ριμπάουντ (30-41), είχε πρώτο σκόρερ τον Έλι Οκόμπο με 19 πόντους και ακολούθησαν οι Τζόρνταν Λόιντ και Μάικ Τζέιμς με 16 πόντους έκαστος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ