Ο Γιαννακόπουλος «απάντησε» στην Euroleague και στήριξε Αταμάν (pic)

Ο Γιαννακόπουλος «απάντησε» στην Euroleague και στήριξε Αταμάν (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Euroleague για την συμπεριφορά του Εργκίν Αταμάν στο ματς με την Μακάμπι, «απάντησε» με ένα instagram story δείχνοντας την στήριξή του στον Τούρκο προπονητή

H Euroleague εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτες την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον Εργκίν Αταμάν, σχετικά με τα διαιτητικά παράπονα του Τούρκου προπονητή στο ματς με την Μακάμπι για τα play-offs της διοργάνωσης.

Ωστόσο, η πράσινη ΚΑΕ δεν άφησε ασχολίαστη την συγκεκριμένη εξέλιξη, με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να «απαντάει», μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, στην διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πάνω στο βαγόνι ενός roller coaster

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανέβασε μία φωτογραφία του Εργκίν Αταμάν, δείχνοντας την στήριξή του στον Τούρκο προπονητή, ενώ πρόσθεσε και ένα hashtag, το οποίο μεταφράζεται ως εξής: «Εγώ και εσύ εναντίον του κόσμου».

Θυμίζουμε, ότι μετά την ήττα από τη Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, ενώ ακολούθησε και ένα βίντεο, όπου ο Εργκίν Αταμάν ανέλυε τις φάσεις που «φωνάζουν» οι «πράσινοι».

Αυτά έφεραν την αντίδραση της EuroLeague, η οποία ανακοίνωσε πως ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για όσα έγιναν.

Δείτε το post του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ