Λαπροβίτολα: «Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας αλλά όλα είναι στο χέρι μας»

Λαπροβίτολα: «Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας αλλά όλα είναι στο χέρι μας»

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Game 2 τόνισε πως μπορεί η ομάδα να έχασε το πλεονέκτημα αλλά όλα είναι στο χέρι τους, ενώ πρόσθεσε πως οι φίλοι των Καταλανών μπορούν να ασκήσουν πίεση στους ερυθρόλευκους

Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Game 2 των play-offs της Euroleague (26/4,22:00), με τους ερυθρόλευκους να είναι ποιο άνετοι μετά το break της έδρας στο πρώτο ματς.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα, στις δηλώσεις του ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης, αναφέρθηκε στο που πιστεύει ο ίδιος ότι πρέπει να προσέξουν οι μπλαουγκράνα κόντρα στους ερυθρόλευκους ενώ μίλησε και για τους οπαδούς του συλλόγου του, οι οποίοι πρέπει να δώσουν δυναμικό παρόν στο Palau Blaugrana.

Διαβάστε επίσης: Κατάμεστο το «Γ. Καραϊσκάκης»: Sold out το Ολυμπιακός – Άστον Βίλα (pic)

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Aργεντινού:

«Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια στη σειρά κι όλα είναι στο χέρι μας. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε καλή άμυνα, να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα στην επίθεση, να έχουμε συνέπεια στο παιχνίδι μας και να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον.

Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε η σειρά να έχει διάρκεια. Θέλουμε να ανακάμψουμε. Θέλουμε να μας βοηθήσει κι ο κόσμος στο Palau Blaugrana, να ασκήσει πίεση στον Ολυμπιακό. Είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ