Αταμάν: «Δεν θα κριθεί αύριο το Final 4 – Δίνουμε πολλούς αγώνες, οι παίκτες θα πεθάνουν»

Αταμάν: «Δεν θα κριθεί αύριο το Final 4 – Δίνουμε πολλούς αγώνες, οι παίκτες θα πεθάνουν»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τα δύο παιχνίδια που έρχονται κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και για τους πολλούς αγώνες που υπάρχουν στο πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι (30/4, 20:00) για το Game 3 των προημιτελικών της Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν μίλησε τη δουλειά που κάνουν οι «πράσινοι» και για το φορτωμένο πρόγραμμα των ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Η φοβερή φωτογραφία της UEFA για τους ημιτελικούς του Conference League

Όσα είπε ο Αταμάν:

«Είμαστε στα playoffs, όλες οι σειρές εκτός από εκείνη της Ρεάλ είναι στο 1-1 αυτή τη στιγμή. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε βολές και χάσαμε. Στο δεύτερο παιχνίδι παίξαμε πολύ καλύτερα. Αύριο έχουμε ένα νέο ματς. Δεν θα κριθεί αύριο το Final Four, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για να τα καταφέρουμε.

Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην επίθεση, έχει σημαντικούς παίκτες, παίζει καλό μπάσκετ. Κι εμείς όμως έχουμε αυτοπεποίθηση. Θα δούμε τι θα συμβεί. Η προετοιμασία μας για το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι είναι περισσότερη για εμάς τους προπονητές. Όλα κρίνονται όμως από τους παίκτες. Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρξουν best-of-seven σειρές, είναι αρκετά και τα πέντε ματς. Δίνουμε πολλούς αγώνες, οι παίκτες θα πεθάνουν».

Από πλευράς του ο Παπαπέτρου είπε:

«Ξέρουμε ότι η ομάδα μπορεί να παίξει σπουδαίο μπάσκετ εκτός έδρας. Το αποδείξαμε μέσα στη σεζόν. Είμαι αισιόδοξοι και πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην προετοιμασία μας. Η Μακάμπι είναι σκληρή ομάδα. Έπαιξαν πολύ καλά, ήταν επιθετικοί, τιμώρησαν όλα τα λάθη μας. Σκόραραν εύκολα καλάθια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και προσηλωμένοι στην τακτική μας».

Για τον Μπόλντγουιν: «Είναι σπουδαίος παίκτης. Παίζει πολλά χρόνια στη λίγκα. Είναι πολύ καλός για τη Μακάμπι. Πρέπει να τον περιορίσουμε αν παίξει και να κάνουμε τις προσαρμογές μας. Δεν με ανησυχεί πάντως προσωπικά, πρέπει να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας».

«Η ζωή δεν είναι μόνο μπάσκετ, οι άνθρωποι το καταλαβαίνουν αυτό. Μάχεσαι για κάτι. Είχαμε μια rollercoaster season με τραυματισμούς και χειρουργείο. Νιώθω καλά τώρα και προετοιμασμένος για το ματς», ανέφερε στη συνέχεια.

Για το αν είναι περίεργο να παίξει εκτός έδρας με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι: «Είναι περίεργο αλλά συμβαίνει. Με όσα γίνονται γύρω μας. Έχουμε παίξει σε αυτό το γήπεδο γεμάτο και έχει φοβερή ατμόσφαιρα. Είμαστε προετοιμασμένοι να παίζουμε σε τέτοια γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ