Γιασικεβίτσιους-Ντόρσεϊ: «Να ανεβάσουμε το επίπεδο απόδοσής μας και να νικήσουμε»

Γιασικεβίτσιους-Ντόρσεϊ: «Να ανεβάσουμε το επίπεδο απόδοσής μας και να νικήσουμε»

Τι δήλωσαν Γιασικεβίτσιους και Ντόρσεϊ για το Game 3 μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Μονακό στην Τουρκία.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται στην Τουρκία τη Μονακό και οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Τάιλερ Ντόρσεϊ επισήμαναν τη σημασία του αγώνα της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη.

Τι δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου – Τι ισχύει για κόσμο στις κερκίδες

«Επιστρέφουμε στην έδρα μας. Είναι πολύ σημαντικό να ανεβάσουμε το επίπεδο απόδοσής μας και να αποδίδουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το ερχόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό και σοβαρό. Κάθε λεπτομέρεια μετρά πολύ. Δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να αρχίσουμε λίγο καλύτερα το παιχνίδι και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε», ανέφερε ο Λιθουανός προπονητής.

Τι είπε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
«Νιώθω καλά που επιστρέφουμε στην έδρα μας. Είναι ίσως το μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς. Φέραμε εις πέρας την αποστολή μας στο Μονακό, κερδίζοντας ένα παιχνίδι. Τώρα θα πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. Πάμε βήμα-βήμα, την Τετάρτη θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θα πρέπει να μπούμε με τη σωστή ενέργεια. Αρχίσαμε λίγο νωθρά στα προηγούμενα παιχνίδια και τώρα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα», σημείωσε από την πλευρά του ο Ελληνοαμερικανός σούτινγκ γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ