Έντονη η δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού αλλά θα γίνει κανονικά το game 3 με τη Μακάμπι: Το «οκ» της Αστυνομίας και της Euroleague

Έντονη η δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού αλλά θα γίνει κανονικά το game 3 με τη Μακάμπι: Το «οκ» της Αστυνομίας και της Euroleague

Έντονα ενοχλημένος ο Παναθηναϊκός για τα «δεδομένα» του αποψινού game 3 με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι.

Έντονα ενοχλημένος ο Παναθηναϊκός με τις… διεργασίες που άνοιξαν την πόρτα στους φίλους της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το αποψινό game 3 των playoffs της Euroleague. Οι Ισραηλινοί όμως έχουν το «οκ» από την Αστυνομία και τη Euroleague άρα τα όσα ακούγονται ως και αναβολή φαίνεται πως δεν έχουν αντίκρισμα.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Όπως ανακοίνωσε η Μακάμπι απόψε στη Χάλα Πιονίρ του Βελιγραδίου θα έχει την υποστήριξη 1000 φιλάθλων της που προφανώς ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για να την ενισχύσουν στα δύο κρίσιμα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Οι Ισραηλινοί είχαν ζητήσει άδεια από την Euroleague στις 9 Μαρτίου, για το αν μπορούν να έχουν κόσμο στα παιχνίδια τους στα playoffs. Οι διοργανωτές έδωσαν ένα άτυπο οκ, αρκεί να βρουν τη «χρυσή τομή» με την σερβική αστυνομία, πράγμα που συνέβη την Πέμπτη (30/4). Άρα με τη συνδρομή της Αστυνομίας ανοίγει την πόρτα για το κοινό της.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βεβαίως στην έντονη αντίδραση του στα social media, από την οποία έγινε γνωστό και το θέμα λέει την ιστορία αλλιώς: «Πριν από 3-4 μήνες όταν γινόταν η ψηφοφορία για το αν θα συμμετέχει η Μακάμπι στη φετινή διοργάνωση, με όσα συνέβαιναν στην περιοχή, η Μακάμπι είπε και υποσχέθηκε ότι όλα τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Ξαφνικά τώρα διαβάζω παντού ότι θα έχουν 2.000 οπαδούς» είπε.

«Ελπίζω ότι αυτά είναι μ@λ@κίες και η Euroleague θα κάνει αυτά που χρειάζεται για να ξεκινήσει το παιχνίδι και να ξεκινήσει με τις συνθήκες που υποσχέθηκε τότε η Μακάμπι και όλοι ψηφίσαμε η Μακάμπι να είναι μέρος αυτής της διοργάνωσης. Ελπίζω η Euroleague να κάνει αυτό που χρειάζεται» πρόσθεσε. Μάλλον όμως όλη αυτή η συζήτηση μεγαλύτερο αντίκρισμα μπορεί να έχει για το game 4 που είναι προγραμματισμένο στο ίδιο γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης.

Στο σημερινό έχουν βγει εισιτήρια, υπάρχει το «οκ» της Αστυνομίας κλπ άρα κόντρα στην παραφιλολογία το τζάμπολ θα γίνει κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ