Ράιτ στο «10»: «Ο κόουτς και εμείς πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε στο Final Four

Ράιτ στο «10»: «Ο κόουτς και εμείς πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε στο Final Four

Ο Μόουζες Ράιτ ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού με 16 πόντους στην ήττα από τη Μπαρτσελόνα με 82-80 στο ΣΕΦ και μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στο «10».

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο όριο με τη Μπαρτσελόνα με ένα εντελώς αμφιλεγόμενο σφύριγμα στο τέλος του παιχνιδιού με 82-80 στο Game 3 του ΣΕΦ.

Ο Γάλλος ρέφερι Ντιφαλά έκρινε το παιχνίδι με ένα φάουλ στον Τζαμπάρι Πάρκερ, ενώ προηγουμένως έχει αφήσει όλες αυτές τις επαφές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο αυτή του η απόφαση να είναι η μοναδική που σηκώνει κουβέντα.

Ο εκ των κορυφαίων των Πειραιωτών Μόουζες Ράιτ, που πέτυχε 16 πόντους μίλησε στο τέλος του παιχνιδιού στο «10» για τη συνέχεια της σειράς και αποκάλυψε πως ο κόουτς Μπαρτζώκας τους είπε πως εκείνοι θα προκριθούν στο F4 του Βερολίνου.

«Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς στα 40 λεπτά, ο κόσμος είχε πολλές προσδοκίες από εμάς, η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα, όμως δεν έπρεπε να αφήσουμε το παιχνίδι να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια μας. Γύρισαν στο παιχνίδι, αλλά στο 4ο δεκάλεπτο όταν κερδίζεις με 7 πόντους πρέπει να τελειώνεις το ματς».

Για το τι απέτρεψε τον Ολυμπιακό να κλείσει νικηφόρα το παιχνίδι, ο Μωυσής του Ολυμπιακού στάθηκε στα αρκετά χαμένα σουτ.

«Χάσαμε αρκετά σουτ, τα οποία θα μπορούσαν να κρίνουν το παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά σε αυτό τον τομέα για να νικήσουμε το ματς της Πέμπτης αρχικά και να γυρίσουμε τη σειρά στη Βαρκελώνη».

Ο Ράιτ αποκάλυψε και τι τους είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια, μετά τη σκληρή ήττα της Τρίτης.

«Ο κόουτς μας είπε πως πρέπει να κερδίσουμε το Game 4 και το Game 5 για να γράψουμε ιστορία. Κανείς δεν έχει κερδίσει το 5ο παιχνίδι εκτός έδρας. Πιστεύουμε ότι μπορεί να είμαστε εμείς αυτοί και να πάμε στο Final Four του Βερολίνου».

Τέλος ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού έδωσε και το μήνυμά του στον κόσμο των ερυθρόλευκων.

Αγαπώ την ενέργεια που φέρνει ο κόσμος στο παιχνίδι μας και πάντα δίνουμε ό,τι έχουμε για αυτόν. Είναι εξαιρετικοί οι οπαδοί μας και τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας και στο παιχνίδι της Πέμπτης, ούτως ώστε να γράψουμε όλοι μαζί ιστορία».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ