Η χειρονομία οπαδού της Φενέρ που έφερε… το χάος (vid)

Η χειρονομία οπαδού της Φενέρ που έφερε… το χάος (vid)

Η σπίθα που άναψε το φυτίλι για τα επεισόδια στο φινάλε του Game 4 ανάμεσα στους οπαδούς της τουρκικής ομάδας και τους παίκτες της Μονακό φαίνεται να ξεκίνησε από έναν οπαδό που έκανε μια απειλητική χειρονομία στον Ντιαλό.

Η Μονακό στάθηκε όρθια στην Πόλη και πήρε μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στέλνοντας σε πέμπτο ματς τη σειρά των προημιτελικών της Euroleague.

Με τη λήξη του ματς όμως η κατάσταση ξέφυγε καθώς οπαδοί των Τούρκων έκαναν ντου στο παρκέ και κατευθύνθηκαν κατά παικτών των φιλοξενούμενων.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα «λιοντάρια»… θύμωσαν

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν ντροπιαστικές, ο Μάικ Τζέιμς όρμησε στον γιο του προέδρου της Φενέρ, ο Σάσα Ομπράντοβιτς προσπαθούσε να προστατέψει τους παίκτες του.

Πώς ξεκίνησαν όμως όλα αυτά; Υπήρχε ένταση σε όλο το παιχνίδι, με τους οπαδούς της Φενέρ να βρίζουν και να πετούν αντικείμενα.
Το γεγονός που φαίνεται όμως να αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η χειρονομία ενός οπαδού στον Άλφα Ντιαλό, περίπου 18 δευτερόλεπτα πριν από λήξη του αγώνα, όπου έδειξε ότι θα κόψει τον λαιμό του φόργουορντ της Μονακό.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ