Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η σημερινή προπόνηση – Δυσκολεύει η συμμετοχή του στο Game 5

Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η σημερινή προπόνηση – Δυσκολεύει η συμμετοχή του στο Game 5

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν συμμετείχε στη σημερινή (6/5) προπόνηση του Ολυμπιακού - Δύσκολα θα προλάβει το Game 5 o Έλληνας άσος, ο οποίος θα ακολουθήσει, όμως, την ερυθρόλευκη αποστολή στην Βαρκελώνη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κρίσιμο Game 5 κόντρα στην Μπαρτσελόνα (8/5,22:00), που θα κρίνει και την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν και σήμερα (6/5), και πλέον το μοναδικό ερωτηματικό για την αποστολή στην Βαρκελώνη, εξακολουθεί να είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Ορισμός του ελληνικού Πάσχα η οικογένεια Σπανούλη: Σούβλα, μπάλα, 6 παιδιά και μια Αναστασία να γιορτάζει

Ο Έλληνας διεθνής άσος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα του Πάσχα και έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Καταλανούς στο «Palau Blaugrana» μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη.

Θυμίζουμε ότι ο Λαρεντζάκης υπέστη διάστρεμμα όταν πάτησε στο πόδι του Άλεξ Αμπρίνες, κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου του Game 4 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κι έκτοτε ακολουθεί θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί την Τρίτη (7/5) για τη Βαρκελώνη ενόψει του Game 5 με την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ