Κάτας: «Όλοι είδαν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο»

Κάτας: «Όλοι είδαν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Όντεντ Κάτας άφησε αιχμές μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρηση της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε στο Game 5 του ΟΑΚΑ, με τους Πράσινους να είναι εκείνοι που πήραν την πρόκριση για το Final Four της Euroleague.

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε μετά το ματς, αλλά δεν είπε πολλά, αφήνοντας μάλιστα και αιχμές, αφού τόνισε ότι όλοι είδαν τι συνέβη στο δεύτερο μέρος, ενώ ξεκαθάρισε ότι γνώριζε πως θα πρέπει η ομάδα του να βρεθεί μπροστά με 15 πόντους για να νικήσει με έναν.

Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Παίξαμε πρακτικά σε όλη τη σειρά χωρίς τον Μπόλντγουιν. Ξέραμε ότι εδώ έπρεπε να είμαστε μπροστά με 15 πόντους για να κερδίσουμε στο τέλος με έναν. Όλοι είδαν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε:

«Οι παίκτες μου είναι πρωταθλητές, έστω κι αν δεν προκρίθηκαν στο Final Four. Ερχόμασταν σε αυτό το ματς γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι εύκολο. Έγιναν πράγματα πέρα από το μπάσκετ. Ήλπιζα ότι η σειρά θα αποφασιστεί από τους παίκτες και από το ίδιο το άθλημα. Δεν μιλάμε ποτέ για τους διαιτητές, δεν το κάναμε στη σειρά, αν και το έκαναν οι αντίπαλοί μας. Ίσως έπρεπε να το κάνουμε. Αυτό έχω να πω. Δεν γίνεται σε ένα τόσο δυνατό Game 5 οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν από το φινάλε. Ίσως να είναι τυχαίο, είναι όμως τρελός αριθμός.

Αισθάνομαι ντροπιασμένος, λυπάμαι για τους παίκτες γιατί πραγματικά το άξιζαν. Εμείς ως ομάδα, οι προπονητές, οι παίκτες, θέλουμε περισσότερο σεβασμό για το μπάσκετ και για τη EuroLeague από κάποιους ανθρώπους που βρίσκονταν απόψε στο παρκέ. Και θα σταματήσω εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, ο τραυματισμός του Μπάλντουιν άλλαξε τη σειρά. Αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, ότι έχουμε χαρακτήρα κι ας μην παίζουμε στην έδρα μας. Αν παίζαμε στο Τελ Αβίβ, θα μπροούσαμε να έχουμε παρόμοια ατμόσφαιρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ