Τι τους έκανες Σακίλ ΜακΚίσικ

Τι τους έκανες Σακίλ ΜακΚίσικ

Ο μέγας ΜακΚίσικ καθάρισε τη Μπαρτσελόνα σαν αυγό - Σε μια απίθανη ραψωδία.

Ο πιο παλιός από τους… παλιούς. Ο πρώτος που έφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο μεγάλο λιμάνι. Ο αξεπέραστος Σακίλ ΜακΚίσικ που πέρασε τόσα πολλά φέτος, αλλά που την κατάλληλη στιγμή ήταν εκεί. Για να πάρει τον Ολυμπιακό από το χέρι. Για να τον οδηγήσει ξανά στην Γη της Επαγγελίας.

Τι έκανε απόψε πάλι ο μεγάλος Σακ; Πως την καθάρισε έτσι τη Μπαρτσελόνα, ούτε που το πήρε χαμπάρι ο Γκριμάου. Πήρε το σκορ ο 34χρονος από το 47-46 υπέρ της Μπαρτσελόνα και το έκανε μόνος του 47-54 ακριβώς 2:48 πριν από τη λήξη. Με δύο τρίποντα στη σειρά. Με ένα κλέψιμο και ένα λέι απ.

Δεν είχε προηγηθεί ο Ολυμπιακός ως το 35΄. Το έκανε με το κρεσέντο του ΜακΚίσικ. Αυτούς τους οκτώ σερί πόντους που έμελλε να στείλουν τους Ερυθρόλευκους στο Βερολίνο. Εκεί άλλαξε το μομέντουμ. Εκεί άλλαξε η ιστορία της βραδιάς.

Στους οκτώ πιο σημαντικούς πόντους της χρονιάς για τον 34χρονο. Έβαλε 12 απόψε συνολικά. Είχε 21 στο 92-58 της περασμένης εβδομάδας που έστειλε τη σειρά στο 2-2. Είχε 8 στο game 3. Είχε 10 στο προηγούμενο ματς στη Βαρκελώνη και 9 τη νύχτα 0-1. Ο πιο σημαντικός της σειράς. Ο αδιαμφισβήτητος MVP των playoffs για τον Ολυμπιακό. Ο μεγάλος ΜακΚίσικ του λιμανιού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ