Στο Final Four με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Οι τιμές των εισιτηρίων και ο τρόπος που μπορείτε να τα προμηθευτείτε

Στο Final Four με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Οι τιμές των εισιτηρίων και ο τρόπος που μπορείτε να τα προμηθευτείτε

Πώς μπορεί κανείς να προμηθευτεί εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου, όπου θα βρεθεί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final Four της Euroleague μετά από δεύτερο μπρέικ στην έδρα της Μπαρτσελόνα, αφού επικράτησε με 63-59 και είναι αυτός που συμπλήρωσε το παζλ των τεσσάρων ομάδων, μαζί με Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε.

Η κάθε ομάδα δικαιούται από 600 εισιτήρια περίπου, ενώ από εκεί και πέρα, η πλειοψηφία των εισιτηρίων διατέθηκε στις 19 Δεκεμβρίου από το επίσημο σάιτ της Euroleague και χρειάστηκαν μόλις 4 ώρες για να εξαντληθούν.

Άλλωστε, όπως τόνισε και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης περίπου το 20% των συνολικών εισιτηρίων έχει πάει σε χέρια Ελλήνων φιλάθλων. Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμα τρόπος να βρεθεί κάποιος στο γήπεδο, με τις τιμές να είναι ήδη γνωστές.

Συγκεκριμένα, από τον Μάρτιο  τον Μάρτιο έχει ανοίξει το γνωστό Fan-to-Fan Marketplace, με το σχετικό link να παρατίθεται ΕΔΩ.

Αυτή είναι η επίσημη πλατφόρμα της Euroleague, όπου κάποιοι φίλαθλοι μπορούν να πουλήσουν τα εισιτήριά τους στην τιμή κόστους. Στην τιμή δηλαδή που τα αγόρασαν, σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί η πώληση εισιτηρίων στην μαύρη αγορά.

Οι τιμές των εισιτηρίων μάλιστα για τους 4 αγώνες (δύο ημιτελικοί, μικρός και μεγάλος τελικός) είναι ήδη γνωστές, αφού ξεκινούν από τα 229 ευρώ (57.25 ανά αγώνα δηλαδή) και φτάνουν μέχρι και τα 709 ευρώ (177.25 ανά αγώνα).

Το Fan-to-Fan- Marketplace είναι πιθανότατα και ο πιο σίγουρος τρόπος για έναν φίλαθλο να προμηθευτεί ένα εισιτήριο, αφού τα 600 εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα συνηθίζει να τα διαθέτει αρχικά σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Βέβαια, ο κ. Λεπενιώτης τόνισε πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει πάνω από 3.000 φιλάθλους στο Βερολίνο, ενώ αντίστοιχα μεγάλος αριθμός θα είναι και των οπαδών του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ