Ρεσιτάλ… ζωγραφικής από τους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει Final-4 (vid)

Ρεσιτάλ… ζωγραφικής από τους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει Final-4 (vid)

Κώστας Παπανικολάου, Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Τανούλης και Τόμας Γουόκαπ, εμπνευσμένοι από το προσεχές Final-4 του Βερολίνου, αποτύπωσαν τις σκέψεις τους και τις επιθυμίες τους στον καμβά.

Ζωγραφική με θέμα: «Ο δρόμος για το Βερολίνο». Αυτή είναι η νέα σειρά (αστείων) βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους παίκτες, μετά από αυτή με την την καλύτερη, τη χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή της φετινής Euroleague.

Αυτή τη φορά, μετά το part 1, οι Κώστας Παπανικολάου, Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Τανούλης και Τόμας Γουόκαπ, εμπνευσμένοι από το Final-4 του Βερολίνου, αποτύπωσαν τις σκέψεις τους και τις επιθυμίες τους στον καμβά σε ένα… ρεσιτάλ ζωγραφικής από τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης: Ποια κερκίδα θα είναι μεγαλύτερη στο Βερολίνο: Οι υπολογισμοί για τα εισιτήρια που έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Φενέρ

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, σαν άλλος Νικηφόρος Κατακουζινός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», προτρέπει να δούμε τι… αχνοφαίνεται στον πίνακα που δημιουργεί μαζί με τους συμπαίκτες του στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ