Γκριγκόνις: «Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το ματς με τη Φενέρμπαχτσε»

Γκριγκόνις: «Οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το ματς με τη Φενέρμπαχτσε»

Στις λεπτομέρειες που θα κρίνουν το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στάθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις στις δηλώσεις του.

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο και αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε, όπου τόνισε πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Παράλληλα, ο Λιθουανός γκαρντ στάθηκε στο κοινό που θα βρεθεί στο γήπεδο, αλλά και στην εμπειρία του Κώστα Σλούκα από τέτοιες καταστάσεις.

Οι δηλώσεις του Μάριους Γκριγκόνις:

Για το πως νιώθει που βρίσκεται στο Final-4: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, είναι ένα καινούργιο challenge για εμάς, πρώτη φορά για εμένα και θα προσπαθήσω να απολαύσω την στιγμή».

Για το αν γνωρίζει το Βερολίνο από την θητεία του στην Άλμπα: «Ξέρω τη σειρά, γνωρίζω την πόλη, πώς να κινηθώ. Το πιο σημαντικό όμως είναι να νικήσουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξουν απέναντι στην Φενέρ: «Θεωρώ πως σε αυτό το σημείο της χρονιάς όλες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουμε παίξει τόσα πολλά παιχνίδια μεταξύ όλοι, θα ετοιμαστούμε να παίξουμε μια ακόμα φορά. Εμείς έχουμε το πλάνο μας και στο τέλος οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι».

Για το αν τους έχει μιλήσει ο Σλούκας που είναι έμπειρος στα Final-4: «Δεν μας έχει πει κάτι ως τώρα. Ίσως αργότερα. Έχουμε ακόμα λίγες προπονήσεις να κάνουμε, οπότε θεωρώ ότι ίσως μας μιλήσει αργότερα».

Για το αν οι Γερμανοί υποστηρίζουν Γκριγκόνις ή Σάρας: «Πιστεύω περισσότερο τον Σάρας. Είναι πιο γνωστός, πιο δημοφιλής, αλλά ο δικός μου κύκλος θα στηρίξει εμένα. Γενικότερα, όμως η Λιθουανία θα στηρίξει τον Σάρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ