Επική ατάκα Γιασικεβίτσιους για Σλούκα: «Εργκίν, μήπως να τον βγάλεις και εσύ;»

Επική ατάκα Γιασικεβίτσιους για Σλούκα: «Εργκίν, μήπως να τον βγάλεις και εσύ;»

Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Final-4 της Euroleague

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για το Final Four της Euroleague (24-26/5) και αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα, παροτρύνοντας τον Εργκίν Αταμάν να τον αφήσει εκτός αποστολής φέτος, όπως είχε κάνει στο Final-4 του 2016 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπου η Φενέρμπαχτσε τότε είχε χάσει το τρόπαιο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό.

Διαβάστε επίσης: Ο… σταρ του Final Four – Οπαδοί της Φενέρ φωτογραφίζονται με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους:

«Οι προπονητές έχουν πιο δύσκολο έργο στον δρόμο για το F4. Πρέπει να προσέξουν πολλά πράγματα. Το μπάσκετ γίνεται το 7ο ή το 8ο πράγμα με όσα έχεις να προγραμματίσεις. Οι παίκτες πρέπει απλά να παίξουν καλά και αυτό ελπίζουμε πως θα γίνει. Θέλουμε να τα πάμε καλά στο παρκέ».

Για τα παιχνίδια: «Νομίζω πως θα βγούμε στο παρκέ και θα κάνουμε το καλύτερο. Αυτό θα προσπαθήσουμε. Είχαμε κάποια ρεκόρ, εκπλήξαμε τους εαυτούς μας. Μετά από καιρό καταλάβαμε όλα αυτά τα ρεκόρ που κάναμε. Είμαστε εδώ για να νικήσουμε με έναν πόντο. Θα είμαστε ικανοποιημένοι αν το πετύχουμε αυτό».

Για το Final Four του 2009: «Το καλύτερο F4 από θέμα ποιότητας, όλα κρίθηκαν στο σουτ. Είδα πως άλλαξε ο χορηγός στο γήπεδο. Τώρα είναι η Uber Arena, οκ, ας είναι, πολύ ωραία. Ο Σλούκας είχε βγει το ’16, Εργκίν μήπως να τον βγάλεις και εσύ;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ