Μιλουτίνοφ: «Να παίξουμε στον δικό μας ρυθμό – Μπορούμε να τους εκπλήξουμε»

Μιλουτίνοφ: «Να παίξουμε στον δικό μας ρυθμό – Μπορούμε να τους εκπλήξουμε»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον ημιτελικό του Final Four, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να μιλά για το ματς.

Ο Σέρβος σέντερ στάθηκε στον περσινό χαμένο τελικό, στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά και στην φροντ λάιν των Ερυθρόλευκων.

Οι δηλώσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ:

Για τον περσινό τελικό: «Ναι, πέρσι παρακολουθούσα τους τελικούς από το σπίτι μου στην Σερβία και ήταν πολύ δύσκολη στιγμή επειδή ένιωσα ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ όλη τη σεζόν το μεγαλύτερος μέρος του χρόνου και ένιωσα ότι μετά από πολλά χρόνια αυτή ήταν η χρονιά του. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, και αυτό είναι το φάιναλ φορ και μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει. Αυτή τη χρονιά πιστεύω ότι εμείς μπορούμε να τους εκπλήξουμε και αν είμαστε ομάδα μπορούμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Για τον τραυματισμό του: «Ναι γιατί πιστεύω ότι ήταν μια σκληρή στιγμή για μένα. Όταν τραυματίστηκα ήταν μια δύσκολη στιγμή ψυχικά και σωματικά οπότε έπρεπε να προσπαθήσω για να γυρίσω πίσω και να βοηθήσω τη ομάδα μου».

Για την γεμάτη φροντλάιν και τον ρόλο του: «Πιστεύω όχι μόνο στο δικό μου ρόλο αν και εγώ ξέρω το δικό μου ρόλο και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο αλλά έχουμε ωστόσο και τους άλλους ψηλούς που έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν όλη την χρονιά, ξέρεις είναι ένα πλήρες ρόστερ δεν είναι μόνο η ψηλοί η οι περιφερειακοί είναι πέντε εναντίων πέντε. Οπότε θα πρέπει να παίξουμε στον δικό μας ρυθμό αν θέλουμε να κερδίσουμε αύριο επειδή αν παίξουμε στον ρυθμό της Ρεάλ θα είναι απίθανο να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ