Νέα «επίθεση» της Φενέρ στον Αταμάν: «Κάθε λεπτό που δεν ασχολούμαστε μαζί του, αυτός δημιουργεί κρίσεις» (pic)

Νέα «επίθεση» της Φενέρ στον Αταμάν: «Κάθε λεπτό που δεν ασχολούμαστε μαζί του, αυτός δημιουργεί κρίσεις» (pic)

Ο Σερτάτς Κομσούογλου, μέλος του ΔΣ της Φενέρμπαχτσε, εξαπέλυσε νέα επίθεση προς τον Εργκίν Αταμάν.

Μπορεί να διεξήχθη η Media Day του Final Four για Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε και το περιστατικό με τους Τούρκους οπαδούς και τον Εργκίν Αταμάν να αφέθηκε πίσω, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου της γειτονικής χώρας το… συνεχίζουν.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την επίθεση από τον Σερτάτς Κομσούογλου, μέλος του ΔΣ της Φενέρμπαχτσε και επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος, ήρθε νέα από τον ίδιο, μέσω σχετικής του ανάρτησης, τονίζοντας πως ο έμπειρος τεχνικός είναι εκείνος που δημιουργεί κρίσεις.

Αναλυτικά η τοποθέτηση:

«Οι προκλήσεις του, οι λέξεις που χρησιμοποιεί και η ανάρμοστη συμπεριφορά του μπροστά σε παιδιά και γυναίκες φαίνονται καθαρά σε διάφορα βίντεο στα social media. Δημιουργεί ένα έντονο περιβάλλον χρησιμοποιώντας τεχνητές κρίσεις με “φθηνές” τακτικές, που είναι γνωστές σε όλους…

Κάθε λεπτό που δεν ασχολούμαστε μαζί του, αυτός δημιουργεί κρίσεις. Η στήριξή σας τους παίκτες σ’ αυτό το ματς είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ας επικεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι, ώστε να έχουμε επιτυχία σ’ αυτή την ιστορική ημέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ