ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός μετρούν απόψε το βράδυ (22:00) τις δυνάμεις του με στόχο το εισιτήριο του μεγάλου τελικού της Εuroleague.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Final 4 Euroleague χωρίς την Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα γίνεται. Για ακόμη μια χρονιά η «Βασίλισσα» δηλώνει το «παρών» στην μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ έτοιμη να υπερασπιστεί το στέμμα της. Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν απόψε το βράδυ (22:00) τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό της βραδιάς. Σε ένα ματς που είναι το φαβορί αρκεί να το αποδείξει και στο παρκέ. Μοναδική απουσία για τους Ισπανούς ο Γκάμπριελ Ντεκ. «Θέλω να πω πως είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ στο Final Four. Νομίζω ότι είναι μια καλή λέξη, αλλά δε μιλάμε για αυτό στα αποδυτήρια γιατί ξέρουμε πως είναι για τους οπαδούς, για τις στοιχηματικές εταιρίες. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να δούμε πώς θα κερδίσουμε, να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Ένα παιχνίδι με μια ομάδα που έχει καρδιά πρωταθλητή (σ.σ. τον Ολυμπιακό) τους σεβόμαστε. Είναι «κύριοι» εντός και εκτός παρκέ. Ξέρουμε πως για να σηκώσουμε ξανά το τρόπαιο, πρέπει να κερδίσουμε έναν τόσο ξεχωριστό αντίπαλο, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ρεάλ, Τσους Ματέο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Τι και αν σε όλη την διάρκεια της σεζόν ήρθε αντιμέτωπος με αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Τι και αν χρειάστηκαν μήνες για να… ρολάρει. Ο Ολυμπιακός είναι ξανά «παρών» στο μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Για τρίτη διαδοχική χρονιά οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στο Final 4 της Euroleague με στόχο να κατακτήσουν ότι δεν κατάφεραν τις δύο προηγούμενες χρονιές. Αντίπαλος του Ολυμπιακού απόψε η Ρέαλ σε ένα rematch του περσινού τελικού. «Και μόνο που βρισκόμαστε εδώ μας δίνει ισχυρό κίνητρο. Βρισκόμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες. Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο. Θα αντιμετωπίσουμε μία μηχανή νικών όπως είναι η Ρεάλ, ωστόσο η ομάδα μας διαθέτει πολεμιστές και είμαστε έτοιμοι», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ