Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Βερολίνου για τα επεισόδια πριν το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Βερολίνου για τα επεισόδια πριν το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Η αστυνομία του Βερολίνου, με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε σχετικά με το τι συνέβη έξω από την «Uber Arena» πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Επεισόδια ξέσπασαν μερικές ώρες πριν το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε για το Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο, καθώς οπαδοί της Φενέρ προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.

Παράλληλα, υπήρξαν αναφορές για τραυματίες φιλάθλους, ενώ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων φέρεται να ποδοπατήθηκε μια γυναίκα της ασφάλειας του γηπέδου. Πριν από λίγο, η αστυνομία του Βερολίνου, με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε σχετικά με το τι συνέβη έξω από την «Uber Arena».

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο και Πίπεν μαζί στην Uber Arena (pics, vid)

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Σήμερα το απόγευμα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την «Uber Arena», με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα και μπουκάλια.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων.

Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ