Μούσα: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα»

Μούσα: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα»

Τον δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό τίτλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κατακτήσει ο Τζάναν Μούσα, ο οποίος ωστόσο περιμένει έναν δύσκολο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό

Το μπασκετικό κοινό της Ευρώπης μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό της Euroleague, εκεί όπου Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσουν αύριο τον τίτλο στο Βερολίνο (26/5, 21:00).

Ο Τζάναν Μούσα, στην συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό, ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος που η Βασίλισσα βρίσκεται ξανά στον τελικό, τονίζοντας πως στόχος είναι το back to back της κατάκτησης του τροπαίου.

Διαβάστε επίσης: Χεζόνια: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ ιδιαίτερο – Άξια βρίσκεται στον τελικό»

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κάνουμε το back to back. Δεν θα είναι εύκολο. Θα κάνουμε τα πάντα. Είμαι ενθουσιασμένος για τον τελικό», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός ότι η Ρεάλ έχει κρατήσει τον κορμό της σε σχέση με πέρυσι: «Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε κάνει τις καλύτερες κινήσεις, φέρνοντας τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, τον Καμπάτσο. Μας βοήθησε πολύ. Όμως, γνωρίζω καλά τον Αταμάν και ξέρω τι μπορεί να πετύχει και πόσο σκληρούς να κάνει τους παίκτες του. Νομίζω πως όλοι προσαρμόστηκαν καλά στον Παναθηναϊκό και τους σεβόμαστε».

Για την κατάρα του πρώτου που δεν παίρνει το τρόπαιο: «Είναι ωραίο που θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε η πρώτη ομάδα που τα καταφέρνει. Όμως, δεν υπάρχουν οι λέξεις φαβορί. Όπως είπε ο κόουτς, παίζουμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Προετοιμαστήκαμε 10 μήνες για αυτή τη στιγμή, θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την νίκη».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του: «Ήταν δύσκολες κάποιες στιγμές, ειδικά όταν γύρισα από το ΝΒΑ. Όταν ήμουν με τον Αταμάν στην Εφές ήταν μια πρόκληση για εμένα. Όμως, έμαθα πολλά. Στην Ισπανία με βοήθησαν για να γίνω MVP της κορυφαίας λίγκας στην Ευρώπη. Ευχαριστώ την Μπρεογκάν. Η Ρεάλ αποτελεί τρόπαιο για εμένα και μόνο που φοράω αυτή τη φανέλα. Είμαι στο peak μου, στην καλύτερη στιγμή μου».

Για τον τρόπο που συνεργάστηκε με τον Αταμάν στην Εφές: «Πήγα μεσούσης της σεζόν, δεν μπορούσα να παίξω πολύ. Ξέρω τον χαρακτήρα μου και τον χαρακτήρα του Αταμάν. Είπαμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Όμως, ο ένας σέβεται τον άλλον. Εκείνη τη χρονιά πήραν τον τίτλο. Έκανε εξαιρετική πορεία, έμαθα πολλά από εκείνον, τον Μίσιτς και τον Λάρκιν».

Για τις διαφορές μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού: «Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήρθαν με αυτοπεποίθηση στο Final 4. Ο Ολυμπιακός πέρασε την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καταπληκτικό ντεμαράζ. Και οι δύο ομάδες αμύνονται πολύ καλά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα, που είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης, όπως και έναν καταπληκτικό σκόρερ τον Ναν. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρή ομάδα, που βασίζεται περισσότερο στο σύνολο. Ο Παναθηναϊκός πήρε πολλές νίκες λόγω της ποιότητας των παικτών του», ανέφερε για τον Σλούκα ο Μούσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ