Σλούκας: «Έχει μείνει ένα μικρό βήμα, το πιο δύσκολο για να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα»

Σλούκας: «Έχει μείνει ένα μικρό βήμα, το πιο δύσκολο για να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τον τελικό της Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε τελικό Euroleague μετά από 13 χρόνια και ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αρχηγός των Πράσινων τόνισε πως οι πιθανότητες είναι 50-50, ενώ ξεκαθάρισε πως έμεινε ακόμα ένα βήμα, το πιο δύσκολο, για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Σλούκας:

Για τη δήλωση του Αταμάν ότι ο κόσμος θα μετατρέψει την Uber Arena σε ΟΑΚΑ: «Έχουμε 50% πιθανότητες να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι και το τρόπαιο. Εννοείται θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας, όλη την χρονιά το λέμε αυτό και τον ευχαριστούμε πολύ. Έχει μείνει ένα μικρό βήμα, αλλά είναι το πιο δύσκολο για να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα».

Για το αν χρωστάει κάτι λόγω του χαμένου σουτ στον περσινό τελικό: «Δεν χρωστάω ποτέ τίποτα. Αν το δούμε έτσι πριν 10 μέρες από τον τελικό είχα βάλει ένα μεγάλο σουτ και βρεθήκαμε στο Final-4. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η άμυνα που μας οδήγησε εκεί. Εγώ θέλω να κάνω την δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Όπως έχω πει άλλες φορές θα το βάλω όταν σουτάρω, άλλες φορές θα το χάσω, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει».

Για το ποιο είναι το μυστικό για την κατάκτηση του τροπαίου: «Δεν υπάρχουν μυστικά, ο καθένας έχει την δικιά του ρουτίνα και προετοιμάζεται για το παιχνίδι. Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που θα γείρουν την πλάστιγγα στο νικητή. Ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, αλλά κυρίως η άμυνα μας πρέπει να είναι εκεί, γιατί η Ρεάλ είναι πολύ επικίνδυνη και θα μας προκαλέσει πολλά προβλήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ