Με ρόπαλα και γκλομπ η συμπλοκή στο Βερολίνο – Διέφυγε τον κίνδυνο ο οπαδός που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση (vid)

Με ρόπαλα και γκλομπ η συμπλοκή στο Βερολίνο – Διέφυγε τον κίνδυνο ο οπαδός που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση (vid)

Η ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας για τη συμπλοκή των οπαδών στο Βερολίνο και την υγεία του ανθρώπου που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και οι λεπτομέρειες

Τα νεότερα που έρχονται από το Βερολίνο σχετικά με τη συμπλοκή μεταξύ οπαδών, είναι θετικά.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ελληνικής πρεσβείας στη γερμανική πρωτεύουσα, το άτομο που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η ιστοσελίδα «Βild» αναφέρει ότι η γερμανική αστυνομία προχώρησε σε 89 συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν και σχετικά «πολεμοφόδια», αφού βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ρόπαλα και μπαστούνια του μπέιζμπολ στο σημείο. Επίσης, η γερμανική αστυνομία έχει προχωρήσει στην απομόνωση άλλων 70 ατόμων ούτως ώστε να πάρει τα στοιχεία τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί.

Δείτε βίντεο από τη συμπλοκή:

Γκλομπ και ρόπαλα του μπέιζμπολ

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 23:00 όταν η πυροσβεστική έλαβε κλήση για επεισόδια έξω από το σταθμό του μετρό. Στο σημείο έσπευσαν πολλά ασθενοφόρα, ενώ όπως αναφέρει η Berliner Zeitung, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν επίσης στο σημείο δυσκολεύτηκαν να περιορίσουν τα βίαια επεισόδια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 60 οπαδοί των ελληνικών ομάδων, ωστόσο η αστυνομία ανακοίνωσε πως στα επεισόδια ενεπλάκησαν πάνω από 100 άτομα.  Οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν γκλομπ και ρόπαλα του μπέιζμπολ.

Η αστυνομία έχει εξακριβώσει την ταυτότητα πολλών ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ