Μάικ Τζέιμς: Τι απάντησε σε οπαδό του Ολυμπιακού, που τον ρώτησε γιατί έμεινε στη Μονακό

Μάικ Τζέιμς: Τι απάντησε σε οπαδό του Ολυμπιακού, που τον ρώτησε γιατί έμεινε στη Μονακό

Ο Μάικ Τζέιμς είχε μία στιχομυθία με οπαδό του Ολυμπιακού στο Twitter και του εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να ανανεώσει την συνεργασία του με την Μονακό.

Η Μονακό και ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, με τους Μονεγάσκους να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2027. Ο 34χρονος γκαρντ υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, όπου και θα λάβει εξωπραγματικές απολαβές μέχρι το 2027, ύψους συνολικά 8,5 εκατ. δολαρίων, δηλαδή περίπου 8 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, αυτό έφερε την… απορία ενός φίλου του Ολυμπιακού, που έσπευσε να ρωτήσει τον Αμερικανό γκαρντ γιατι επέλεξε να παραμείνει στην Μονακό. Ο Τζέιμς μάλιστα του απάντησε εξηγώντας του τους λόγους για τους οποίους επέκτεινε την συνεργασία του με τους Μονεγάσκους.

Διαβάστε επίσης: Σπανούλης: «Οι παίκτες της Εθνικής δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα – Δεν είχαμε ποτέ σούπερ σταρ όπως ο Γιάννης» (vid)

Η στιχομυθία του Μάικ Τζέιμς με φίλο του Ολυμπιακού

Ο φίλος του Ολυμπιακού έγραψε στον Αμερικανό: «Σέβομαι την απόφασή του να μείνεις εκεί, ωστόσο δεν σε ενδιαφέρει η κληρονομιά σου στο μπάσκετ, η φήμη σου; Δεν έχεις την φιλοδοξία να κατακτήσεις τη Euroleague αντί να είσαι ένα «τρόπαιο» για μία μικρή ομάδα;»

Με τον Μάικ Τζέιμς να απαντά χαρακτηριστικά: «Η κληρονομιά μου θα είναι αυτή που θα είναι. Δεν μπορείς να καθορίσεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Το πρόβλημα με πολλούς, είναι ότι θεωρείτε πως η ιστορία καθορίζει το μέλλον μας, το οποίο δεν ισχύει. Αν αυτή είναι η φιλοσοφία σου, τότε σου εύχομαι επιτυχία, ωστόσο δεν πιστεύω ότι έχεις πολλές ευκαιρίες ακόμη. Με αγάπη και με σεβασμό. Ήμασταν πρόσφατα σε ένα Final Four και χάσαμε δύο φορές σε Game 5. Αυτό ακούγεται σαν να βρισκόμαστε κοντά στον στόχο, σαν να χτυπάμε την πόρτα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ