Μπαλτσερόφσκι: «Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε στην αρχή της σεζόν – Όταν ο Αταμάν μιλάει ξέρεις πως θα γίνουν όσα λέει»

Μπαλτσερόφσκι: «Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε στην αρχή της σεζόν – Όταν ο Αταμάν μιλάει ξέρεις πως θα γίνουν όσα λέει»

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι μίλησε για τη σεζόν του Παναθηναϊκού, αλλά και για το πως βίωσε εκείνος την περιπέτειά του στη Euroleague.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα «BaskeNews» παραχώρησε ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, μιλώντας για τη σεζόν του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο Πολωνός σέντερ αναφέρθηκε στις δικές του εμφανίσεις, στον Εργκίν Αταμάν, αλλά και στους συμπαίκτες του στους Πράσινους.

Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι:

Για την σεζόν του: «Δεν ήταν η ευκολότερη σεζόν για εμένα. Είχε καλές και κακές στιγμές, έπαιζα, δεν έπαιζα. Δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τον εαυτό σου σε αυτή την κατάσταση όταν δεν ξέρεις αν θα παίξεις ή πότε θα έρθει η στιγμή σου. Τα τρόπαια μπορούν να θεραπεύσουν τα πάντα για εμένα και για όλους που δεν έπαιξαν αρκετά φέτος ή όσο θα ήθελαν».

Για την σεζόν της ομάδας: «Δεν είναι εύκολο να είσαι σε μία ομάδα που όλοι μπορούν να είναι All-Star στην Euroleague. Ήταν η πρώτη μου πραγματική σεζόν στην Euroleague και ελπίζω πως θα είχε πάει λίγο διαφορετικά. Αλλά πρέπει να συνεχίσεις. Είμαι νέος, έχω πολλά να μάθω. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά αυτό που χαρακτηρίζει είναι το πρωτάθλημα και η Euroleague. Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε από την αρχή της σεζόν. Όλοι είναι χαρούμενοι, ανεξαρτήτως των καταστάσεών τους».

Για τον Αταμάν: «Όταν μιλάει ξέρεις πως θα γίνουν όσα λέει. Είχε τρελή εμπιστοσύνη στον εαυτό του και σε εμάς από την αρχή της σεζόν. Το είπε και έγινε».

Για τον MVP της σεζόν: «Όλοι ξέρουν ποιος είναι. Ο Κώστας Σλούκας. Σίγουρα. Έκανε τρομερή εμφάνιση στο Game 5. Τρελή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ήταν επίσης MVP του Final Four».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ