Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Βεζένκοφ (pic)

Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Βεζένκοφ (pic)

Όπως ήταν γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, κάτι που επισημοποιήθηκε και με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μπλαουγκράνα». Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν τον υπολόγιζε, άλλωστε τον είχε αφήσει εκτός ρόστερ στα πλέι οφ της ACB, και με δεδομένο ότι αυτός έμεινε τελικά στον πάγκο, το […]

Όπως ήταν γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, κάτι που επισημοποιήθηκε και με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μπλαουγκράνα». Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν τον υπολόγιζε, άλλωστε τον είχε αφήσει εκτός ρόστερ στα πλέι οφ της ACB, και με δεδομένο ότι αυτός έμεινε τελικά στον πάγκο, το μέλλον του Βεζένκοφ στην ομάδα είχε ουσιαστικά προδιαγραφεί.

Στα δύο χρόνια που έμεινε στη Βαρκελώνη ο Βεζένκοφ κέρδισε ένα Κύπελλο Ισπανίας, ένα Σούπερκαπ και δύο πρωταθλήματα Καταλωνίας.

Στην ίδια ανακοίνωση η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό πως συμφώνησε επίσης να αποδεσμεύσει τον Πέτρι Κόπονεν, αλλά και τον σέντερ Μούσα Ντιαγκνέ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Ανδόρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ