Η Αστυνομία κάνει τώρα λόγο για αυτοκτονία του Χάνεϊκατ! (pics)

Η Αστυνομία κάνει τώρα λόγο για αυτοκτονία του Χάνεϊκατ! (pics)

Αντιφατική είναι η επίσημη ενημέρωση που παρέσχε η Αστυνομία του Λος Άντζελες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Αρχικά υποστήριξε, μέσω του εκπροσώπου της, ότι ο παίκτης της Χίμκι χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικών και μεταφέρθηκε στο […]

Αντιφατική είναι η επίσημη ενημέρωση που παρέσχε η Αστυνομία του Λος Άντζελες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Αρχικά υποστήριξε, μέσω του εκπροσώπου της, ότι ο παίκτης της Χίμκι χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγο αργότερα έκανε λόγο για αυτοκτονία!

Πιο συγκεκριμένα, στις 17:45 ώρα Ελλάδας τα κεντρικά της Αστυνομίας του L.A. έκαναν ανάρτηση στο twitter με την ενημέρωση που παρέσχε ο υπεύθυνός της για θέματα Τύπου, Τζος Ρουμπενστάιν: «Ο Τζος Ρουμπενστάιν παρέχει ενημέρωση για την ανταλλαγή πυροβολισμών με τη συμμετοχή αστυνομικών στην περιφέρεια Βαν Νόις. Κανείς αστυνομικός δεν τραυματίστηκε, ο ύποπτος (Σ.Σ. Χάνεϊκατ) χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικών και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ ένα όπλο εντοπίστηκε στον τόπο όπου έλαβε χώρα το περιστατικό».

Τρεις ώρες αργότερα, στις 20:45 ώρα Ελλάδας, η ενημέρωση από την Αστυνομία ήταν διαφορετική: «Αναφορικά με τη χθεσινοβραδινή ανταλλαγή πυροβολισμών με τη συμμετοχή αστυνομικών στην περιφέρεια Βαν Νόις, φαίνεται ότι ο ύποπτος (Σ.Σ. Χάνεϊκατ) δεν χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικών. Ο ύποπτος φαίνεται πως φέρει τραύματα που προέρχονται από αυτο-πυροβολισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ