Κοντά σε επιστροφή στην Ευρώπη ο Λάρκιν

Κοντά σε επιστροφή στην Ευρώπη ο Λάρκιν

Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σέιν Λάρκιν στην Ευρώπη και την Euroleague με την Μπασκόνια να έχει τον πρώτο λόγο και άλλες δύο ομάδες να καιροφυλακτούν.

Ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς, Σέιν Λάρκιν, μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα ευρωπαϊκά παρκέ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «ΑS», η Μπασκόνια θα κάνει τα πάντα για να τον επανεντάξει στην ομάδα την ώρα που και οι Εφές Αναντολού και Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να κάνουν και αυτές την κίνησή τους για τον 25χρονο παίκτη.

Τον Λάρκιν τον θαυμάσαμε με τη φανέλα της Μπασκόνια, να κάνει πράγματα και θαύματα τη σεζόν 2016-2017, έχοντας 13,1 πόντους και 5,7 ασίστ στην Euroleague. Πέρσι το καλοκαίρι όμως δοκίμασε για άλλη μια φορά την τύχη του στο NBA, στην τέταρτη κατά σειρά ομάδα του μετά τους Ντάλας Μάβερικς, Νιου Γιορκ Νικς και Μπρούκλιν Νετς, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Μπόστον Σέλτικς.

Εκεί αγωνίστηκε σε 54 ματς της regular season με τους Κέλτες, έχοντας 4,3 πόντους και 1,8 ασίστ σε 14,4 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Όμως όπως φαίνεται δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μπραντ Στίβενς και θα αναζητήσει εκ νέου την τύχη του στην Ευρώπη όπου θα αγωνίζεται αναμφισβήτητα ως βασικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ