Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνικάχα Μάλαγα 89-57

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνικάχα Μάλαγα 89-57

Η «βασίλισσα» Ρεάλ συνήλθε από την σφαλιάρα της προηγούμενης αγωνιστικής και επιβλήθηκε της Μάλαγα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague με 89-57

Στην 5η της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα έφτασε η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας εντός έδρας της Ουνικάχα Μάλαγα με το εμφατικό 89-57! Στις 3 νίκες / 5 ήττες είναι η ομάδα του Χουάν Πλάθα.

Στην πρώτη επίθεση του αγώνα ο Σάλιν Σάσου έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο σκορ με ένα σουτ τριών πόντων, προβάδισμα που διατήρησαν για πεντέμισι περίπου λεπτά. Μετά ο Φαμπιέν Κοζέρ έκανε το 10-9 και η «βασίλισσα» έμοιαζε ασταμάτητη καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τζέισι Κάρολ, Λούκα Ντόντσιτς και Ρούντι Φερνάντεθ με διψήφιο αριθμό πόντων έκαναν το χρέος τους στην επίθεση, τη στιγμή που Αλμπέρτο Ντίαθ και Ντάγκαν Μιλοσάβλιεβιτς προσπαθούσαν να κρατήσουν όρθια τη Μάλαγα σε ένα παιχνίδι που δεν κατάφερε να γίνει καθόλου απειλητική.

Το τέταρτο τελευταίο ο βιονικός Λούκα Ντόντσιτς φλέρταρε με το triple double αφού είχε 10 πόντους, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ωστόσο ο Λάσο τον ξεκούρασε κι έτσι δεν το κατάφερε.

Εντυπωσιακά τα ποσοστά των Μαδριλένων σε κάθε στατιστική κατηγορία, με 48,8% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα και συνολικά 22 ασίστ! Την στιγμή που η Μάλαγα ήταν απογοητευτική…

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 40-27, 62-38, 89-57

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ