Πασκουάλ : «Στόχος και πάλι το φάιναλ φορ»

Πασκουάλ : «Στόχος και πάλι το φάιναλ φορ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται στην Ισπανία, όπου περνά τις διακοπές του και παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Radio Marca όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο όνειρο του Φάιναλ φορ και τη διένεξη της Ευρωλίγκας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ότι το «τριφύλλι» είναι πολύ δύσκολο να φτάσει τα μπάτζετ των ανταγωνιστών του […]

Ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται στην Ισπανία, όπου περνά τις διακοπές του και παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Radio Marca όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο όνειρο του Φάιναλ φορ και τη διένεξη της Ευρωλίγκας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ότι το «τριφύλλι» είναι πολύ δύσκολο να φτάσει τα μπάτζετ των ανταγωνιστών του στην Ευρωλίγκα όμως θα δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα κάνει το επόμενο βήμα και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Φάιναλ φορ.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό: «Για δεύτερη σερί χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και μπορώ να πω ότι είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι που ολοκληρώσαμε τη σεζόν με αυτόν τον τρόπο. Ο τελευταίος τίτλος αφήνει την όμορφη αίσθηση που σου επιτρέπει να είσαι χαρούμενος το καλοκαίρι».

Για το αν ο ίδιος ήταν το ερέθισμα που χρειαζόταν η ομάδα: «Όταν ήλθαμε εδώ, ο Παναθηναϊκός είχε χάσει το πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, μολονότι κάθε σεζόν είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη».

Για το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει ώστε ο Παναθηναϊκός να γίνει πιο ανταγωνιστικός: «Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τη συνοχή της ομάδας διότι δεν μπορούμε να φτάσουμε τις προτάσεις που έχουν ορισμένοι από τους παίκτες μας, είναι κάτι που συμβαίνει. Είμαστε μια ομάδα με όχι πολύ υψηλό προϋπολογισμό όμως θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ονειρευόμαστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να πάμε στο Φάιναλ φορ και να προσπαθήσουμε να το διεκδικήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ δύσκολο όταν δεν μπορείς να φτάσεις τα μπάτζετ των άλλων ομάδων».

Για το αν η σεζόν ήταν πιο δύσκολη, από τη στιγμή που η ομάδα έπρεπε να μείνει συγκεντρωμένη ενώ ήταν σε εξέλιξη η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Ευρωλίγκα: «Το πιο σημαντικό πλέον είναι πως όλα βρίσκονται στη σωστή σειρά. Πρέπει να γυρίσεις σελίδα, να κάνει ένα βήμα μπροστά και να αντιμετωπίσεις τη νέα Ευρωλίγκα με ενθουσιασμό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα που έχει κατακτήσει έξι φορές τον τίτλο και η Ευρωλίγκα αξίζει να έχει στις τάξεις της τον Παναθηναϊκό. Η κατάσταση είναι πλέον ήρεμη και σταθερή. Είναι το καλύτερο για όλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ