Ο Τουπάν αποχαιρετά τη Ζαλγκίρις (pic)

Ο Τουπάν αποχαιρετά τη Ζαλγκίρις (pic)

Ο Αξέλ Τουπάν είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά πριν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, θεώρησε χρέος του να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της προηγούμενης ομάδας του, της Ζαλγκίρις. Το έκανε με μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Αγαπημένοι μου οπαδοί της Ζαλγκίρις Όταν πας σε ένα καινούριο μέρος, έχεις πάντα […]

Ο Αξέλ Τουπάν είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά πριν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, θεώρησε χρέος του να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της προηγούμενης ομάδας του, της Ζαλγκίρις. Το έκανε με μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Αγαπημένοι μου οπαδοί της Ζαλγκίρις

Όταν πας σε ένα καινούριο μέρος, έχεις πάντα διάφορες προσδοκίες, θέληση κλπ. Και για μένα δεν ήταν ακριβώς ό,τι είχα οραματιστεί…

ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑ!!!

Χάρη στο μπάσκετ μπορούμε να ταξιδεύουμε ανά τον κόσμο, να πηγαίνουμε σε διαφορετικά μέρη και καμιά φορά να παραμένουμε κάπου άγνωστοι μεταξύ αγνώστων για σχεδόν ένα χρόνο. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό όταν είσαι ξένος, όμως εσείς παιδιά το κάνατε πολύ πιο εύκολο για μένα. Μιλάω για όλη τη χώρα, τη Λιθουανία. Μου έδειξε την αγάπη της από την πρώτη μέρα.

Στους συμπαίκτες μου, στο τεχνικό επιτελείο, στους ανθρώπους στα γραφεία, στο γήπεδο, σε όλους αυτούς ένα τεράστιο ευχαριστώ που φροντίσατε εμένα και την οικογένειά μου.

Περάσαμε μια φανταστική χρονιά και βλέποντας πόσο σημαντικό ήταν και πόσο μεγάλη χαρά έφερε στον Γιάνκις, τον Μίλας, τον Ακ, τον Σάρας, τον Σβαρτς και σε όλους τους ντόπιους παίκτες και τους προπονητές, με κάνει να νιώθω ότι καταφέραμε κάτι που οι άνθρωποι δεν θα ξεχάσουν.

Οπότε, μια ακόμα φορά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ζαλγκίρις γι’ αυτή τη σεζόν, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κάουνας, Λιθουανία ήταν χαρά μου»!

Και υπογράφει ως «Τουπάνας», όπως προφανώς παραφράζεται το όνομά του στα λιθουανικά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ