Μπαρτσελόνα : Ανακοίνωσε Κούριτς

Μπαρτσελόνα : Ανακοίνωσε Κούριτς

Μετά την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Κάιλ Κούριτς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα τρέχει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με σκοπό να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με τα δύο τελευταία χρόνια τόσο στην Ισπανία όσο και στη Euroleague. Έτσι μετά την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον για τον επόμενο χρόνο ανακοίνωσε την απόκτηση και του Κάιλ Κούριτς που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Κούριτς υπέγραψε συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα μέχρι το καλοκαίρι του 2020 κι επιστρέφει στην Ισπανία μετά το πέρασμα του από την Εστουδιάντες και την Γκραν Κανάρια. Στην ομάδα των Κανάριων Νήσων αγωνίστηκε για τρία χρόνια, ενώ από το 2012 έως το 2014 έπαιξε για λογαριασμό της Εστουδιάντες. Πέρσι αγωνίστηκε στη Ρωσία και τη Ζενίτ, όπου είχε 15,2 πόντους μέσο όρο στο Eurocup και 22,5 στο TOP-16 με το ασύλληπτο 57% στα τρίποντα. Συνολικά ο Κούριτς είχε πέρσι 16,4 πόντους σε 29 ματς και θα αποτελέσει μια σημαντική λύση επιθετικά για την Μπαρτσελόνα, καθώς διαθέτει πολύ καλό σουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ