Μπαρτσελόνα : Κοιτάζει Νάναλι

Μπαρτσελόνα : Κοιτάζει Νάναλι

Την περίπτωση του Τζέιμς Νάναλι φέρεται να εξετάζει η Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν προκειμένου να μην επαναλάβει ανάλογες χρονιές με τις δύο προηγούμενες όπου ήταν απογοητευτική. Οι μπλαουγκράνα έχουν ήδη αποκτήσει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Κρις Σίνγκλετον, αλλά και τον εκπληκτικό σουτέρ Κάικ Κούριτς από τη Ζενίτ.

Πλέον η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός σμολ φόργουορντ που να μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στο «2» και η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι ο Τζέιμς Νάναλι. Ο 28άχρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έχει μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και δεν έχει βρει ακόμη ομάδα όμως έχει θέσει σε προτεραιότητα το NBA, καθώς θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Οι μπλαουγκράνα από την άλλη παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του και αν δεν βρει αυτό που ψάχνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε είναι δεδομένο πως θα κινηθούν για να τον αποκτήσουν. Ο Νάναλι έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ τη σεζόν 13-14 όπου πέρασε από Σίξερς και Χοκς, ενώ την τελευταία διετία έπαιξε στη Φενέρ όπου κατέκτησε μάλιστα μία Ευρωλίγκα (2017) και δύο πρωταθλήματα Τουρκίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ