Στο «χείλος του γκρεμού» η Φενέρμπαχτσε

Στο «χείλος του γκρεμού» η Φενέρμπαχτσε

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι η τούρκικη ομάδα έχει χρέη 621 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς επειδή δεν θα τηρήσει κάποιες υποσχέσεις του.

Πολύ κοντά στην οικονομική καταστροφή φαίνεται πως βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε. Ο νέος πρόεδρος της Τουρκικής ομάδας, Άλι Κοτς μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας αποκάλυψε την άθλια οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

«Το χρέος πριν τις εκλογές είχαν πει πως ήταν 400 εκατ. ευρώ, αλλά διαπιστώσαμε πως στο τέλος του Μαΐου ήταν 621 εκατ. ευρώ. Υπάρχουν επίσης οφειλές για αθλητικές δραστηριότητες και προς το κράτος», ανέφερε αρχικά, ενώ πρόσθεσε πως το 75% αυτού του ποσού πρέπει να αποπληρωθεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Με τη Φενέρ πλέον να λειτουργεί σαν ενιαίο σωματείο και όχι διαφορετικά τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ κτλ.), το τμήμα του μπάσκετ θα υποστεί τις συνέπειες των «μέτρων λιτότητας» της νέας διοίκησης, ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι απίθανο να τιμωρηθεί από την UEFA για παράβαση των κανόνων το Financial Fair Play.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, γιατί κάποια πράγματα που του είχα υποσχεθεί δεν μπορούν να γίνουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κοτς προμηνύοντας «περικοπές».

Έτσι μετά το «χτύπημα» πού έριξε η αποχώρηση του μεγάλου χορηγού «Dogus», αναμένονται ακόμη μεγαλύτεροι περιορισμοί στο μπάτζετ της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ