Ντιλέινι: «Ευρωπαίοι δεν με νοιάζει τι λέτε, πήρα την καλύτερη απόφαση» (pics)

Ντιλέινι: «Ευρωπαίοι δεν με νοιάζει τι λέτε, πήρα την καλύτερη απόφαση» (pics)

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι «επιτέθηκε» κατά των Ευρωπαίων φιλάθλων για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Κίνα.

Μπορεί ο Μάλκολμ Ντιλέινι να βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία για να παίξει μπάσκετ (29 ετών), ωστόσο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του, όχι σε μια κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας ή το ΝΒΑ, αλλά στην Κίνα. Συγκεκριμένα στο Guangdong Southern Tigers.

Η απόφασή του αυτή έφερε την αντίδραση πολλών ευρωπαίων φιλάθλων που διαφώνησαν μαζί του, τονίζοντας ότι σκέφτεται μόνο τα λεφτά και όχι την καριέρα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε θέση στο θέμα σημειώνοντας ότι δεν ενδιαφέρεται για την άποψη κανενός και πως έκανε την καλύτερη επιλογή για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Μάλιστα προειδοποίησε πως όποιος το παρακάνει στα σχόλια θα δεχθεί μπλοκάρισμα από εκείνον!

«Προς όλους τους Ευρωπαίους φιλάθλους. Δε με ενδιαφέρει η άποψή σας. Πήρα την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου. Κρατήστε λοιπόν τα tweet σας. Προς τους φιλάθλους του υπόλοιπου κόσμου. Θα διασκεδάζω μετά από καιρό το παιχνίδι και σίγουρα θα πληρωθώ καλά για αυτό. Το ΝΒΑ έχει λάμψη, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια δεν ευχαριστήθηκα. Έχω μπροστά μου μία νέα πρόκληση. Αποδίδω πολύ καλύτερα όταν… πεινάω. Σας ευχαριστώ», ήταν το μήνυμα του Ντιλέινι που πέρσι αγωνίστηκε στους Ατλάντα Χοκς, ενώ ακόμη έχει φορέσει τις φανέλες των Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπάγερν Μονάχου, Μπουντιβέλνικ Κιέβου και Σαλόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ