«Οδεύει προς Γκραν Κανάρια ο Στρόμπερι»

«Οδεύει προς Γκραν Κανάρια ο Στρόμπερι»

Μια ανάσα από την Γκραν Κανάρια βρίσκεται ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Η Γκραν Κανάρια συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Euroleague και θέλει να ενισχυθεί προκειμένου να είναι ανταγωνιστική στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ισπανική ομάδα έχει κρατήσει ήδη τον περσινό κορμό της, ενώ έχει κάνει δικό της και τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κιμ Τιλί. Πλέον ο σύλλογος των Κανάριων Νήσων βρίσκεται πολύ κοντά σε ακόμα έναν ερυθρόλευκο, τον Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το έγκυρο Sportando, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ τα έχει βρει σε όλα με την Γκραν Κανάρια και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ισπανικό σύλλογο. Ο Στρόμπερι συμφώνησε με τους Ισπανούς και θα προσφέρει αρκετές λύσεις τόσο στην επίθεση, αλλά κυρίως στο αμυντικό παιχνίδι της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στρόμπερι έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στην Τουρκία, όπου πραγματοποίησε πολύ καλά παιχνίδια και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας. Την περσινή σεζόν ο 33χρονος είχε 12.1 πόντους, 3.7 ασίστ, 3.4 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα στην τουρκική λίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ