Μπαρτσελόνα : Εκτοξεύθηκε στα 37,3 εκατ. το μπάτζετ της

Μπαρτσελόνα : Εκτοξεύθηκε στα 37,3 εκατ. το μπάτζετ της

Η Μπαρτσελόνα αύξησε το μπάτζετ της κατά 10 εκατ. ευρώ, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει ξανά μετά από δύο χρονιές στη Euroleague όπου βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Η Μπαρτσελόνα έχει καταβάλλει πολλά χρήματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με σκοπό να φανεί ανταγωνιστική και να επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετά από 2 χρόνια όπου βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Η ισπανική ομάδα έχει αποκτήσει ήδη τους Κέβιν Πάνγκος, Κρις Σίνγκλετον, Κάιλ Κούριτς και Aρτέμ Πουστόβι κράτησε αρκετούς παίκτες από τον περσινό κορμό και έχει καταφέρει ένα αρκετά μεγάλο και ακριβό ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς. Οι μπλαουγκράνα έκαναν και πέρσι και φέτος την οικονομική υπέρβαση, ενώ κατάφεραν να κάνουν δικό τους και τον Σίνγκλετον, ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο,με το συνολικό ποσό να ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ.

Συνολικά η Μπαρτσελόνα έχει ξοδέψει πάνω από 8 εκατ. ευρώ σε συμβόλαια φέτος είτε για να αποκτήσει παίκτες είτε για να ανανεώσει, κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει και τη διάθεση των ιθυνόντων του συλλόγου να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Η Μπάρτσα χωρίς να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της αυτή τη στιγμή έχει μπάτζετ 37, 3 εκατ ευρώ σύμφωνα με τη Mundo Deportivo και τα 27 εξ αυτών προορίζονται για τα συμβόλαια των παικτών. Αξίζει να σημειωθεί πως σε σχέση με πέρσι οι Καταλανοί αύξησαν το μπάτζετ τους  11% και πιθανόν να αυξηθεί κι άλλο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ