Παναθηναϊκός: Ο Ναν πήρε το βραβείο του MVP Φεβρουαρίου στην Euroleague και αποθεώθηκε (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Ναν πήρε το βραβείο του MVP Φεβρουαρίου στην Euroleague και αποθεώθηκε (vid)

Αποθέωση για τον Κέντρικ Ναν στο ΟΑΚΑ όταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης του έδωσε το βραβείο του MVP για τον Φεβρουάριο στην Euroleague.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Φεβρουάριο στην Euroleague και πριν το τζάμπολ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου παρέλαβε το βραβείο του από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Ο Αμερικανός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «πράσινων» στις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Φενέρμπαχτσε, Εφές και Βιλερμπάν όπου είχε μέσο όρο 25,7 πόντους, 5 ασίστ και 26,3 PIR. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που βγαίνει MVP καθώς το ίδιο είχε συμβεί και τον περασμένο Απρίλιο.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Ταξίδεψα στο Μάντσεστερ για να μάθω τη μέθοδο του Πελεγκρίνι»

Κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου ο Ναν γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο στο ΟΑΚΑ, με τον ίδιο να ανταποδίδει χαμογελώντας ενώ σχημάτισε μία καρδιά με τα χέρια του.

Δείτε το βίντεο:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ