Επίσημο: Ο Πάντερ ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2028 (pic)

Επίσημο: Ο Πάντερ ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2028 (pic)

Ο Κέβιν Πάντερ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2028 και οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με κάθε επισημότητα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Κέβιν Πάντερ επέκτεινε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα για ακόμη τρία χρόνια και έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους «μπλαουγκράνα», μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ομάδα της Καταλονίας, το μεσημέρι της Τρίτης (1/4), με δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα της και στα μέσα κοινωνική δικτύωσης του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Κ19: Αυτή είναι η ενδεκάδα για τον προημιτελικό με τη Σάλτσμπουργκ

Δείτε τη δημοσίευση, στην οποία η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ανανέωση του Κέβιν Πάντερ

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, φόρεσε τα χρώματα των «μπλαουγκράνα» για πρώτη φορά τον Σεπτέμβρη του 2024 και έκτοτε αποτελεί έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της Μπαρτσελόνα.

Ο 31χρονος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από το Λαύριο, τη σεζόν 2016-17 και κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες, με κυριότερες να είναι οι κατακτήσεις του BCL, με την ΑΕΚ τη σεζόν 2017-18 και με τη Βίρτους Μπολόνια, την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ