Περπέρογλου : «Ευλογημένος από τον Θεό για την καριέρα που έχω»

Περπέρογλου : «Ευλογημένος από τον Θεό για την καριέρα που έχω»

Tι είπε για τους στόχους του, την πόλη του Βελιγραδίου, αλλά και τον Μίλαν Τόμιτς με τον οποίον έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό.

Σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα, ο Στράτος Περπέρογλου αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.
Μεταξύ άλλων τόνισε πως ουδέποτε φοβήθηκε νέες προκλήσεις, πρόσθεσε δε πως είναι ενθουσιασμένος και πως ανυπομονεί να μάθει την πόλη του Βελιγραδίου.

Αρχικά ο 34χρονος φόργουορντ σχολίασε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην ζωή μου. Ποτέ δεν φοβόμουν νέες προκλήσεις. Λατρεύω να είμαι σε μια τέτοια κατάσταση, έτσι δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω δουλειά και να προπονηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου στον Ερυθρό Αστέρα. Θα μάθω τώρα την πόλη του Βελιγραδίου με τον καλύτερο τρόπο».

Όσον αφορά το προσωπικό κίνητρό του τόνισε: «Το κίνητρό μου είναι πως πραγματικά απολαμβάνω και αγαπώ αυτό που κάνω. Είμαι ευλογημένος από το Θεό για την καριέρα που έχω και τις ομάδες που έχω παίξει. Υπάρχουν νέοι στόχοι και προκλήσεις στην ομάδα. Ο στόχος του Ερυθρού Αστέρα είναι να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει τη νέα σεζόν».

Ο διεθνής φόργουορντ στάθηκε και στην παρουσία του Μίλαν Τόμιτς: «Μίλησα με τον κόουτς. Έχουμε δουλέψει μαζί και είχαμε μια εξαιρετική επικοινωνία από τότε που ήμασταν μαζί στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση, με τεράστιο αριθμό φιλάθλων και όλα μαζί κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την παρουσία μου στον Ερυθρό Αστέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ