O Aταμάν έφτιαξε 1,5 ώρα βίντεο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του Game 2 με την Εφές

O Aταμάν έφτιαξε 1,5 ώρα βίντεο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του Game 2 με την Εφές

O Εργκίν Αταμάν έφτιαξε 1,5 ώρα βίντεο ενόψει του Game 2 με την Εφές, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να το παρακολουθούν, ώστε να καταλάβουν κάποια λάθη στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αναντολού Εφές με 87-83 στο ΟΑΚΑ και σημείωσε το 1-0 στη σειρά των play-off της Euroleague. Έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης, ο Αταμάν δεν ήταν ικανοποιημένος και σήμερα (23/4) έφτιαξε 1,5 ώρα βίντεο με κάποιες φάσεις της χθεσινής αναμέτρησης.

Ο Τούρκος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, ώστε να καταλάβουν οι παίκτες του τα λάθη που έκαναν στη χθεσινή αναμέτρηση και για να παρουσιαστούν πιο βελτιωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Διαβάστε επίσης: «Κλειδώνοντας» τον Καμπάτσο

Η σημερινή προπόνηση των «πράσινων» πήρε μέρος σε χαλαρό ρυθμό, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν τα περισσότερα λεπτά στο Game 1, να ακολουθούν αποθεραπεία.

Η δεύτερη αναμέτρηση με την Εφές, είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη (24/4) στις 21:30 και θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ