
Η «Movistar Arena» έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε καταφύγιο, λίγες ώρες πριν διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Το απόλυτο χάος επικρατεί στη Μαδρίτη τις τελευταίες ώρες. Το ολικό μπλακ άουτ που «χτύπησε» τη χώρα προκάλεσε πανικό και σύγχυση, καθώς σταμάτησε η ηλεκτροδότηση σε όλη την Ισπανία και την Πορτογαλία, οι οποίες βρέθηκαν στο σκοτάδι και τα πάντα παρέλυσαν.
Η έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης «Movistar Arena» έγινε καταφύγιο τις τελευταίες ώρες για τον κόσμο της ισπανικής πρωτεύουσας προκειμένου να φιλοξενηθεί και να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής.
Διαβάστε επίσης: Όταν ο Παναθηναϊκός έκανε break στο break κόντρα στον Μπάνκι (vids)
Η ανακοίνωση της διοίκησης της Movistar Arena ανέφερε χθές: «Όπως ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας της Μαδρίτης, η Movistar Arena παραμένει ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, ώστε οποιοσδήποτε ταξιδιώτης τη χρειάζεται να μπορεί να διανυκτερεύσει. Η πρόσβαση γίνεται μέσω της κύριας πρόσοψης (Φελίπε Β’)».
El @MovistarArenaEs, albergue improvisado para los viajeros que se vieron obligados a pasar la noche en Madrid.
▪ «No podíamos estar con las puertas cerradas».
Un Movistar Arena que este martes, menos de 24 horas después, acogerá un decisivo Real Madrid-Olympiacos de Euroliga.… pic.twitter.com/888Y2hlGZ7
— ElDesmarque (@eldesmarque) April 29, 2025
Ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν πως «η Movistar Arena έγινε καταφύγιο για τον κόσμο που δεν μπορούσε να φτάσει στον προορισμό του. Έφτασαν άνθρωποι από αρκετά μέρη της πρωτεύουσας για να ξεκουραστούν εδώ σε μια μακρά νύχτα. Ο κόσμος διανυχτέρευσε εδώ, που υπάρχει μια καλή θερμοκρασία, εδώ που υπάρχει νερό και κάτι φαγώσιμο, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε με τις πόρτες κλειστές. Πάνω από χίλια άτομα πέρασαν την νύχτα εδώ, άτομα που ακόμα είχαν στα χέρια τους βαλίτσες από το ταξίδι».