
Ο Ντάνιελ Οτούρου πραγματοποιεί μια φοβερή χρονιά με την Εφές όμως όλα δείχνουν ότι μετά το καλοκαίρι θα αγωνίζεται αλλού...
Ο Ντάνιελ Οτούρου με την φανέλα της Αναντολού Εφές, διανύει μια φοβερή χρονιά και με τις εμφανίσεις του έχει πολλούς «μνηστήρες» για να τον αποκτήσουν. Ο Νιγηριανός ψηλός αναμένεται να έχει ένα… καυτό καλοκαίρι, με πολλές ομάδες να αναμένεται να δώσουν μεγάλη «μάχη» για αυτόν.
Ο Οτούρου από το περασμένο καλοκαίρι με την τουρκική ομάδα έχει συμβόλαιο με 1+1. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί να υπογράψει ελεύθερος αν δεν θέλει να παραμείνει στην ομάδα από την Κωσταντινούπολη την επόμενη σεζόν.
Δημοσίευμα το πρωί της Δευτέρας, από τον Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι κάνει λόγο για ανάμειξη της Χαποέλ Τελ Αβίβ με τον ψηλό της Εφές και πιο συγκεκριμένα ότι είναι κοντά στο να κλείσει στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.
Διαβάστε επίσης: Mendilibar story: Το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας του «στρατηγού» του Ολυμπιακού
Να σημειωθεί, ότι η ομάδα από το Ισραήλ έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Euroleague της επόμενης σεζόν μέσω της κατάκτησης του Eurocup,
Τι αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος:
Η Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ντανιέλ Οτούρου για την επόμενη σεζόν.
Ο Αμερικανός ψηλός, ο οποίος φέτος στη EuroLeague είχε κατά μέσο όρο 8,8 πόντους και 4,2 ριμπάουντ, υπέγραψε 1+1 συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι με την Αναντολού Εφές.
Το δημοσίευμα:
🚨 Hapoel Tel Aviv close to an agreement with Daniel Oturu for next season, Im told.
The US big man, averaging 8.8 points this EuroLeague season with 4.2 rebounds, signed a 1+1 contract last summer with Anadolu Efes. pic.twitter.com/saVEg2PCP8
— Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) May 5, 2025