
Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Μπαρτσελόνα οδηγώντας τη Μονακό στο Final Four.
Η Μονακό κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπαρτσελόνα στο Game 5 και να επικρατήσει με 85-84, παίρνοντας την πρόκριση για το Final Four της Euroleague όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Άμπου Ντάμπι.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης, που αναδείχθηκε MVP του αγώνα με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ, μίλησε μετά το παιχνίδι και στάθηκε στη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε, αναφέροντας πως περίμενε τη σειρά του, η οποία ήρθε σήμερα.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήμουν έτοιμος για όλη τη σειρά προσπαθούσα να είμαι όσο πιο επαγγελματίας μπορούσα. Όλοι με βοήθησαν, περίμενα τη σειρά μου να έρθει και αυτή ήταν σήμερα. Ήταν ξεκάθαρα μια ομαδική προσπάθεια. Κάναμε λάθη, ας τα ξεχάσουμε, να πανηγυρίσουμε για λίγο, έχουμε 2 εβδομάδες να προετοιμαστούμε για το Final Four»