Σλούκας: «Έχουμε χτίσει μέταλλο, πάμε στο Άμπου Ντάμπι για να υπερασπιστούμε τον τίτλο»

Σλούκας: «Έχουμε χτίσει μέταλλο, πάμε στο Άμπου Ντάμπι για να υπερασπιστούμε τον τίτλο»

Στον στόχο της κατάκτησης της Euroleague για δεύτερη σερί χρονιά αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε εισιτήριο για το Άμπου Ντάμπι όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στον τίτλο του στο Final Four της Euroleague.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την επικράτηση των Πράσινων επί της Αναντολού Έφες, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα έχει χτίσει μέταλλο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Σλούκας:

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός δεν έχει δικαιολογίες και τραυματισμούς. Παλέψαμε με όλους και με όλα και βρισκόμαστε στο Final Four. Συγχαρητήρια και στην Εφες, έχει πολλή ποιότητα και είχε ένα μεγάλο σερί.

Είναι μια ακόμα ιστορική πρόκριση για τον σύλλογο. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται στο υψηλότερο σκαλί ο Παναθηναϊκός, βάζει τη σφραγίδα επιτυχίας και δείχνει ότι το περσινό δεν ήταν φωτοβολίδα. Έχουμε χτίσει μέταλλο, πάμε στο Άμπου Ντάμπι για να υπερασπιστούμε τον τίτλο.

Θα καταθέσω ότι έχω και δεν έχω, όπως και όλα τα παιδιά Ο Όσμαν ήταν φανταστικός, εξαιρετικές άμυνες από τον Γκραντ και τα καλάθια του στο τέλος και ο Γκάμπριελ ήταν φοβερός στην άμυνα, έπαιζε με πρόβλημα.

Υπήρχε άγχος αλλά το μέταλλο έγειρε την πλάστιγγά υπερ μας και μαζί με τον απίστευτο κόσμο τα καταφέραμε. Δεν περίμενε κανείς ένα εύκολο παιχνίδι, αν και ξεφύγαμε με 20+ πόντους. Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη.

Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ένας βασικός στόχος. Μετά το Κύπελλο έρχεται και αυτό. Πρώτα έχουμε τον Προμηθέα και μετά τη Φενέρ. Ελπίζω να πάμε στον τελικό. Δε με νοιάζει αν έχουμε ελληνικό τελικό. Εμάς μας νοιάζει να πάμε εμείς στον τελικό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ