Γιαννακόπουλος: «Μακάρι ελληνικός τελικός στην Ευρωλίγκα -Το τραπεζάκι είναι καθαρό και περιμένει»

Γιαννακόπουλος: «Μακάρι ελληνικός τελικός στην Ευρωλίγκα -Το τραπεζάκι είναι καθαρό και περιμένει»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το μήνυμα του για το Final-4 του Αμπού Ντάμπι και ευχήθηκε να υπάρξει ελληνικός τελικός.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στο Final-4 της Euroleague, καθώς επικράτησε της Αναντολού Εφές με 75-67 στο ΟΑΚΑ και πήρε τη σειρά των play-off με 3-2 νίκες.

Ο πρόεδρος των «πράσινων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έστειλε το μήνυμα του για το Final-4 και ευχήθηκε να υπάρξει ελληνικός τελικός στο Αμπού Ντάμπι.

Διαβάστε επίσης: Μπαμ στη Euroleague: Τι σημαίνει η αποχώρηση της Άλμπα από τη διοργάνωση

Έδωσε επίσης συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, για την τέταρτη διαδοχική πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης και στον κόσμο, στη διοίκηση και στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στην τελική φάση της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου

«Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους μας. Κόσμο, ομάδα, διοίκηση. Όλο τον κόσμο για την πρόκρισης μας στο Final 4. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για την τέταρτη συνεχόμενη παρουσία του στο Final 4. Από ό,τι διάβασα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που το έχει καταφέρει. Τους εύχομαι πέμπτη, έκτη, έβδομη σερί παρουσία. Μακάρι να βρεθούν και οι δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό. Τα τραπεζάκι είναι καθαρό. Το έχουμε καθαρίσει και ξεσκονίσει και περιμένει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ