
Ο Αθλητικός διεθυντής της Εφές αναφέρθηκε στο περιστατικό με το σύνθημα κατά του Αταμάν από τους οπαδούς της ομάδας αλλά και για τον Τσέντι Όσμαν.
Ο Ισμαΐλ Σενόλ, αθλητικός διευθυντής της Αναντολού Εφές, στάθηκε στο σύνθημα που φώναζαν οι οπαδοί της ομάδας από την Κωσταντινούπολη κατά του Εργκίν Αταμάν.
Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός διευθυντής μίλησε και για τον Τσέντι Όσμαν και για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε, τονίζοντας πως είναι ένας από αυτούς, καθώς είναι «γέννημα θρέμα» την Εφές.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθλητικού διευθυντή της ομάδας από την Τουρκία:
Για το σύνθημα για τον Αταμάν: «Το σύνθημα κατά του Εργκίν Αταμάν διήρκεσε περίπου 10 δευτερόλεπτα. Δεν είναι αντίδραση για την οποία είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μια μεγάλη μερίδα των οπαδών μας πήγε στον προπονητή Εργκίν μόλις τελείωσε ο αγώνας και εξέφρασε την υποστήριξή του. Θέλουμε να διατηρήσουμε ζωντανό τον πολιτισμό της Εφές. Αυτό επιτυγχάνεται διατηρώντας αυτόν τον δεσμό από το παρελθόν μέχρι το παρόν. Δεν πρέπει να αγνοούμε τα 79 λεπτά και τα 50 δευτερόλεπτα για 10 δευτερόλεπτα».
☘️ Panathinaikos – Anadolu Efes serisinde yaşananlar!
🎙️ @ismailsenol: Ergin Ataman’a karşı yapılan tezahürat 10 saniye kadar sürdü. Çok mutlu olduğumuz bir tezahürat değil. Taraftarımızın büyük bir bölümü maç biter bitmez Ergin hocaya gidip desteklerini ilettiler. Biz Efes… pic.twitter.com/Jw49xdCpr4
— HT Spor (@HTSpor) May 10, 2025
Για τις αποδοκιμασίες στον Όσμαν: «Ο Τζέντι είναι ένας παίκτης που προήλθε από την υποδομή μας. Ένας από εμάς. Όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού του, θέλει να δημιουργεί αυτή την αλληλεπίδραση με τους οπαδούς σε κάθε ομάδα στην οποία εντάσσεται. Ως παίκτης που μεγάλωσε στην κουλτούρα της Έφες, ο Τζέντι θα έπρεπε να παίξει τους καλύτερους αγώνες του εναντίον μας».
Για τον Λάρκιν: «Ο Σέιν Λάρκιν περιόρισε τον Κέντρικ Ναν και ηγήθηκε επίσης της επίθεσης. Αυτή είναι μια πολύ ασυνήθιστη κατάσταση. Είχαμε ομαδικές τακτικές, αλλά ο Λάρκιν σήκωσε το χέρι του και είπε «Θα τον κρατήσω!». Επειδή ο Κέντρικ Ναν είναι επίσης ένας παίκτης που σε εξαντλεί σωματικά».
🏀 Cedi Osman, Anadolu Efes serisinde fark yarattı!
🎙️ @ismailsenol: Cedi, bizim altyapımızdan yetişmiş bir oyuncu. Bizden birisi. Oyun tarzı olarak gittiği her takımda tribünle bu etkileşimi sağlamak istiyor. Cedi’nin Efes kültüründen yetişmiş bir oyuncu olarak en iyi maçlarını… pic.twitter.com/MkNhQRFH3K
— HT Spor (@HTSpor) May 10, 2025
Για τη συμμετοχή στα πλέι οφ: «Καταφέραμε να βιώσουμε όλα τα συναισθήματα αυτή τη σεζόν. Νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι μεγάλο προνόμιο να βιώνεις κάθε συναίσθημα. «Θα κερδίσουμε αγώνα στο ΟΑΚΑ»; Ήταν εξαιρετικό να είμαι μέλος μιας ομάδας που έκλεψε το πλεονέκτημα έδρας των πλέι οφ εκτός έδρας μέσα στο ΟΑΚΑ».
📺 İlk 5
🎙️ @ismailsenol: Shane Larkin, Kendrick Nunn’ı savundu ve hücumu da yönlendirdi. Bu çok sıradışı bir durum. Bizim takım taktiğimiz vardı ama Larkin parmak kaldırıp «Ben tutacağım!» dedi. Çünkü Kendrick Nunn fiziksel olarak da çok yıpratıcı bir oyuncu. pic.twitter.com/TSlwbocjSG
— HT Spor (@HTSpor) May 10, 2025
Για τον Μπάνκι: «Το σημαντικό για εμάς ήταν να μείνουμε εδώ. Το πιο σημαντικό ήταν να δημιουργήσουμε το δικό μας μπάσκετ και να παρέχουμε αυτό το παιχνίδι. Όταν ήρθε ο Λούκα Μπάνκι, ονειρευόμασταν το Final Four».