
Ο Κέντρικ Ναν είχε τη... δική του στιγμή στη media day του Παναθηναϊκού όπου φωτογραφήθηκε με τα βραβεία που του απονεμήθηκαν.
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη media day του ενόψει του Fina Four της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι το οποίο είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 23 με 25 Μαΐου.
Όπως ήταν λογικό, τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Κέντρικ Ναν ο οποίος είχε και την… περισσότερη προσοχή από τη Euroleague, αφού αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της κανονικής περιόδου.
Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ φωτογραφήθηκε με όλα τα βραβεία που του απονεμήθηκαν φέτος, δηλαδή εκείνο του MVP, το βραβείο του πρώτου σκόρερ της λίγκας, αλλά και αυτό για την παρουσία του στην πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης.
Δείτε το βίντεο:
Couldn’t hold them all, so on the ground they go…
That’s what happen when you WIN 😤 https://t.co/cusrUjxMzq pic.twitter.com/gkbOkCuIlK
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 10, 2025